Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Ruim 400 belangstellenden komen naar open huis in Zusterflat

- advertentie -

Winschoten –  Eenmalig opende de vernieuwde en verbouwde zusterflat afgelopen zaterdag haar deuren voor het grote publiek. “Het was een zeer groot succes,” zegt projectleider Jeroen Hemmes van Wima Vastgoed. “We hadden zoveel belangstellenden, dat we helaas de inschrijvingen vroegtijdig moesten sluiten.” zegt hij.

- advertentie -

Onder het motto van David Maas, eigenaar Wima Vastgoed: ‘nieuw leven aan oude stenen’, is dit project een uitstekend voorbeeld. Hemmes: “Wij hebben veel moeten aanpassen en verbouwen om alles weer up-to-date te maken en om er eigentijdse appartementen van te maken.”

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Geïnteresseerden die een rondleiding wilden, konden zich aanmelden via een website. “Iedereen werd persoonlijk rondgeleid door de flat. We hebben ruim 400 mensen mogen ontvangen.” zegt Jeroen trots. “Boven op de flat kon men op de foto met als achtergrond de skyline van Winschoten, hoe mooi is dat?”

Daarnaast kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in een woning zich nu ook aanmeldingen via de website van Domeq Vastgoedbeheer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button