Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Schulden- en preventiecampagne voor jongvolwassenen

- advertentie -

Odambt – De gemeente Oldambt is samen met de Volkskredietbank (VKB) gestart met een grote schulden- en preventiecampagne voor jongvolwassenen tot 26 jaar. De focus ligt op het vergroten van bewustwording, regie en perspectief bij deze specifieke doelgroep.

- advertentie -

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 1 op de 5 jongeren van 18 tot 26 jaar te maken heeft met ernstige betalingsproblemen. Jongvolwassenen met financiële problemen hebben vaker geldstress en ervaren minder financieel welzijn.

Praat mee
De gemeente en de VKB willen graag in gesprek met jongvolwassenen over welke hulp zij nodig hebben. Dus ben jij of ken jij iemand die niet ouder is dan 26 jaar en die stress ervaart over geldzaken of misschien zelfs schulden heeft? Ga dan naar de website van de VKB voor meer informatie en/of om je aan te melden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button