Incidenten

Tweede aanhouding in de zaak reeks geweldsincidenten Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie heeft een 21-jarige man uit Winschoten aangehouden. De man wordt volgens Dagblad van het Noorden verdacht van betrokkenheid bij twee geweldsincidenten op 6 juli: een steekpartij op een terras aan de Venne in Winschoten en een schietpartij op het industrieterrein aan de Transportbaan, eveneens in Winschoten.

- advertentie -

Op woensdag 19 juli werd door de Duitse politie op het vliegveld in Düsseldorf al een 59-jarige man uit Winschoten aangehouden.

Het onderzoek is nog niet afgerond. “We bekijken of deze incidenten mogelijk verband houden met andere incidenten in Winschoten, Oude Pekela en Groningen. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.’ aldus de woordvoerder destijds.

Wanneer en waar de 21-jarige man is aangehouden kan de politie niet vertellen wegens lopend onderzoek. “De man zit in volledige beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat,” aldus de woordvoerder van de politie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button