Op stap

Straattheaterfestival Waterbei in aantocht

- advertentie -

Winschoten – Straattheaterfestival Waterbei is in aantocht. Dit jaar vindt het plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus. De bezoeker kan weer kosteloos genieten van de diverse straattheater acts in Winschoten en Blauwestad.

- advertentie -

Het festival begint op vrijdag 25 augustus om 20.00 uur met een kleurrijke Parade. Alle artiesten verzamelen zich bij Cultuurhuis De Klinker en trekken in een opvallende optocht naar het Marktplein. Daar kan je vanaf de kant of vanaf een terras genieten van de talrijke acts tot 22.00 uur. Om de avond af te sluiten, zal de swingende muziekshow van de coverband Flavour u tot 00.00 uur vermaken.

Festival
Op zaterdag 26 augustus is het grootschalige Waterbei-Festival in de binnenstad. Tussen 11.00 en 16.00 uur kun je op maar liefst twaalf diverse locaties indrukwekkende en zeer gevarieerde acts bewonderen. Van acrobaten tot muzikanten, van dansers tot artiesten – het programma biedt voor ieder wat wils.

Eén van de onmisbare acts op ons festival is de Poolse voorstelling Peregrinus, wat ‘vreemdeling’ betekent. In deze voorstelling wordt de zoektocht naar de zin van het leven uitgebeeld zonder woorden. De voorstelling start bij de “ingang van De Raad Mode” aan de Venne om 15.00 uur.

Eindshow
’s Avonds gaan we om 21.30 uur met z’n allen naar de Franse theatergroep Transe Express, die in Blauwestad hun adembenemende voorstelling “MÙ” zal opvoeren. Deze groep staat bekend om hun verbluffende optredens en we zijn verheugd om ze op Waterbei te verwelkomen. Transe Express zal je op grote hoogte betoveren met hun spectaculaire stunts en betoverende muziek.

“De vorige editie van Waterbei trok duizenden bezoekers naar Winschoten en Blauwestad, en we verwachten dit aantal te overtreffen tijdens de komende editie. Tijdens Waterbei kunnen bezoekers genieten van acrobatiek, comedy, dans en vele andere verrassende acts met tot slot een vuurwerkshow.” aldus de organisatie.

- advertentie -

“Wij hopen u te mogen verwelkomen op het tweedaags Waterbei straattheaterfestival, waar u kunt genieten van heel veel lokale, regionale en internationale artiesten. Mis deze unieke ervaring niet!” laat de organisatie trots weten.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button