Op stap

Vier vrijdagen op rij zomerbraderie in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Vandaag en de komende drie vrijdagen vindt je van 10.00 tot 17.00 uur een gezellige zomerbraderie! Op 4, 11, 18 en 25 augustus staat deze braderie gepland. Komende vrijdag zijn er naast de braderie ook nog eens 65 kramen geplaatst in het centrum!

- advertentie -

Wandel langs de vele kramen die verspreid zijn over het centrum en laat je verrassen door het diverse aanbod. Van cosmetica tot kleding, accessoires en heerlijk eten en drinken, er is voor ieder wat wils.

De kramen en zomerbraderie in winkelstad Winschoten zijn dé gelegenheid om je zomergarderobe aan te vullen of een nieuwe look uit te proberen.

Kom op 4, 11, 18 en 25 augustus naar Winschoten. Overigens is het gratis parkeren (mits in de vakken) in Winschoten en ben je snel in het koopcentrum!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button