Algemeen

Bewonersplatform Delfzijl en Huurdersorganisatie Scheemda tekenen samenwerkingsovereenkomst

- advertentie -

Scheemda – Bewonersplatform Delfzijl en Huurdersorganisatie Scheemda hebben dinsdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. De samenwerkingsovereenkomst, die de naam ‘Samen naar verder’ draagt, is bedoeld om de belangen van huurders in de gemeente Eemsdelta en Oldambt beter te behartigen.

- advertentie -

De overeenkomst is ondertekend door Edo Ladage, voorzitter van het Bewonersplatform Delfzijl, en Siena Engels, voorzitter van Huurdersorganisatie Scheemda. De ondertekening vond plaats in De Esborg in Scheemda, in het bijzijn van verschillende vertegenwoordigers van beide organisaties.

In de samenwerkingsovereenkomst zijn afspraken gemaakt over hoe de twee organisaties samenwerken om de belangen van huurders te behartigen. Zo zullen de organisaties samen lobbyen bij Woningstichting Acantus, en zich samen inzetten voor de leefbaarheid in de regio.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Edo Ladage en Siena Engels zijn blij met de samenwerking tussen de twee organisaties. “We zijn ervan overtuigd dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen.”, aldus Ladage. “We werken al langer fijn samen en eigenlijk doen we als beide organisaties hetzelfde voor dezelfde doelgroep, alleen dan in een andere gemeente. Dus waarom zouden we onze krachten dan niet meer bundelen?”

Engels vult aan: “Deze samenwerking is een belangrijke stap in de goede richting. We hopen dat we met deze samenwerking samen meer kunnen bereiken en het woonplezier van het wonen in onze regio kunnen verbeteren.”

- advertentie -

Beide organisaties blijven zelfstandige bestaan. De komende tijd gaan huurdersorganisaties de samenwerkingsovereenkomst verder uitwerken. Huurders en andere bewonersorganisaties uit de regio zijn van harte welkom om mee te doen. Samen komen we verder.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button