Economie

24/7 Fitnesscentrum Ron Haans slaat handen ineen met landelijke keten Peakz Padel

- advertentie -

Groningen – Padel-spelers die krachttraining, fitness of revalidatietraining onder hetzelfde dak kunnen doen. En leden van de sportschool die ook af en toe even lekker een balletje kunnen slaan. 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans en de landelijke keten Peakz Padel hebben de handen ineengeslagen om elkaar te versterken. De samenwerking krijgt voor het eerst concreet vorm met de opening van de 18e vestiging van Ron Haans aan de Bornholmstraat in Groningen.

- advertentie -

“Onze samenwerking met Peakz Padel is nieuw. Dit is een snel groeiende padelaanbieder, één van de grootste van Nederland. We openen een fitnesscentrum onder hetzelfde dak als de padelbanen en hopen ons in de toekomst op meer plaatsen op dezelfde locatie te vestigen”, vertelt Ron Haans.

“Leden van beide kunnen met korting gebruikmaken van de faciliteiten van elkaar. Wil je als padelspeler kracht- of fitnesstraining ernaast doen? Of moet je revalideren van een blessure? Wij mogelijkheden voor medische fitness of revalidatietraining. Ook is er in ons centrum een fysiotherapieruimte aanwezig. Andersom is het voor onze sporters mogelijk om met korting lekker te gaan padellen. Een win-win-situatie.”

Dichterbij
Het fitnesscentrum aan de Bornholmstraat is voor Ron Haans de derde vestiging in de Stad. “We kregen signalen dat we de afstand tot onze leden moesten verkleinen. De verbindingen zijn in de Stad niet overal even snel. Sommigen moesten wel een half uur reizen om bij ons te komen”, vertelt hij. “De vestiging aan de Bornholmstraat is uitstekend bereikbaar. Net als bij vrijwel al onze vestigingen is er gratis parkeergelegenheid voor de deur. De nieuwe locatie ligt op bedrijventerrein Euvelgunne. Voor de veiligheid van onze sporters hebben wij veel geïnvesteerd in uitstekende verlichting en geavanceerde camerabeveiliging.”

Fitnesscentrum
In Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum kunnen sporters – zoals de naam al zegt – letterlijk altijd terecht, 365 dagen per jaar de klok rond. Voor bijvoorbeeld mensen die op Euvelgunne werken of forenzen biedt het centrum de kans om voor of na het werk even te gaan sporten, wat de werktijden ook zijn.

Haans vertelt dat het centrum is ingericht met de nieuwste apparatuur van Life Fitness: “Dat is de Rolls Royce onder de fitnessapparatuur. Ergonomische en fysiologische perfectie met diverse snufjes, gadgets en special effects die het sporten leuker maken. Wil je bijvoorbeeld op de spinningfiets het gevoel hebben dat je de Alpe d’ Huez beklimt? Het kan, inclusief levensechte beelden. In al onze huidige en toekomstige vestigingen kiezen wij voor absolute topkwaliteit apparatuur van Life Fitness en Matrix Fitness.”

- advertentie -

Naast 24/7 fitness biedt het centrum dagelijks tijdens bemande uren ook personal training, small-grouptraining, fysiotherapie, medische fitness, revalidatietrainingen, sportspecifieke trainingen en voedingsbegeleiding. Dit gebeurt onder begeleiding van gediplomeerde trainers en therapeuten. Op welke uren er welke trainers en therapeuten aanwezig zijn, is te vinden op de website ronhaans.nl.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button