Sport

CARDIOSTEP bij Sportcentrum Nico Jager

- advertentie -

Winschoten – Na de komende vakantieweken gaat Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen in Winschoten weer volle kracht vooruit! September is traditiegetrouw een maand waarin veel mensen de weg naar het sportcentrum vinden: na een fijne vakantieperiode is het weer tijd voor sportieve actie: vanaf maandag 4 september gaat het weer los!

- advertentie -

Ieder jaar krijgt het lesaanbod een ‘opfrisbeurt’ om zoveel mogelijk aan de wensen van de sporters tegemoet te komen. Meest opvallend dit jaar: vanaf maandag 4 september wordt STEP weer in het lesaanbod opgenomen. Terug van weg geweest: de belangstelling voor deze lesvorm neemt toe, lesmateriaal is weer voorhanden, sporters vragen erom, …. Om het eigentijds te maken gaan we CARDIOSTEPPEN, top voor de
conditie.

Op maandagmorgen wordt een FULLBODY workout in het lesprogramma opgenomen en straks ook op de (woensdag)avond het populaire FUNction. Sportcentrum Nico Jager heeft een totaalaanbod dat past bij ieder sportief doel.

TeamNico Jager staat klaar om haar sporters te ondersteunen en te stimuleren. Alle leden kunnen gratis gebruiken maken van het Persoonlijk FITplan, waarin als het ware hun sportieve loopbaan wordt vastgelegd. Voor wie meer en nog intensiever wil zijn er diverse mogelijkheden zoals het leefstijlprogramma Body Support, de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) of de Personal trainer.

Voor sporters die alleen in deze zomerperiode in deze omgeving verblijven en graag willen sporten, heeft het
sportcentrum een Vakantiekaart. De kaart kost 25 euro en geeft recht op 10 trainingen, te ‘verzilveren’ voor 4 september a.s. Sporters die inschrijven in de maand september ontvangen als dank een mooie sporttas.
Ook leden die een nieuwe sporter meebrengen krijgen deze populaire retrobag overhandigd.

Kom langs bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen 104b in Winschoten, overtuig uzelf en proef de sfeer en het enthousiasme. Een proefles is altijd gratis! Meer info op www.nicojager.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button