Economie

DA drogisterij Boezerooij gaat verhuizen naar het oude Wibra pand

- advertentie -

Winschoten – DA drogisterij Boezerooij gaat binnen enkele maanden verhuizen naar het leegstaande Wibra pand aan de Torenstraat. David Maas is er nu nog appartementen boven het winkelpand druk aan het verbouwen, maar hij heeft de organisatie van de DA keten laten weten dat het in november moet lukken.

- advertentie -

Al zo’n 10 jaar zit de DA drogisterij aan de achterzijde in het markante pand op de hoek van de Torenstraat, Burgemeester Schönfeldplein, tegenover de Hema.

(lees verder onder de foto)

Parfumerie wordt uitgebreid
“De luxe parfumerie die blijft gewoon bestaan, maar wordt verder uitgebreid, naar waar nu onze drogisterij is gevestigd. De parfumerie zit op dit moment zo vol, dat deze uitbreiding een welkome aanvulling is. Naast de artikelen uit de parfumerie komt er ook een aanvulling met persoonlijke spullen als geurkaarsen en soortgelijke accessoires.”

“Voor de drogisterij wordt het nieuwe pand na de verhuizing ook een grote metamorfose. Een eigen identiteit, in een grote, overzichtelijke winkel en toch op een heel vertrouwde plek”, aldus bedrijfsleidster Germa Nieland.

De enige plek
Het was vanaf het begin, de voormalige Wibra vestiging,  ook de enige plek die men voor de drogisterij in gedachten had. Nooit ergens anders naar gekeken. De verhuizing kan dan ook heel snel gaan. Germa verwacht dat het binnen een week moet lukken. Geen grote verhuiswagen nodig, alles kan op steekwagens naar de overkant van de straat worden gebracht.

(lees verder onder de foto)

Foto: Frans Stegeman/ OldambtNu.nl

“Wat deze DA drogisterij onderscheidt van andere ketens is toch wel de service, de uitleg aan de klanten, de 1 op 1 contacten, zijn de belangrijkste pijlers waarop wij werken. Wij hebben natuurlijk ons eigen huismerk, maar daarnaast ook hoogstaande andere merken als supplementen van Golden Naturals, en Orthica en ook dit soort merken maken DA tot wat het is”, zegt Germa.

In de nieuwe drogisterij gaat een team van vier personen aan de slag en er loopt op dit moment een sollicitatie procedure. De winkel blijft wel onderdeel van Boezerooij.

 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button