Algemeen

Download de nieuwe OldambtNu.nl app voor iOS en Android

- advertentie -

Welkom bij Oldambtnu.nl, dé bron voor het laatste nieuws uit de regio Oldambt! Met trots introduceren wij onze gloednieuwe app, beschikbaar voor zowel iOS als Android. Deze vernieuwde app biedt de vertrouwde functionaliteit van onze oude app, maar dan met een fris nieuw design en de foto-weergave is verbeterd!

- advertentie -

Had je de OldambtNu.nl app al? Dan kan je ‘m updaten in jou app store.

Met het donkere- en lichte thema kun je de app aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Of je nu liever in de avonduren ons nieuws leest met een rustig donker thema, of juist overdag de voorkeur geeft aan een helder licht thema, wij hebben het allemaal voor jou. Of, laat het koppelen aan je telefooninstellingen!

Met onze app ben je altijd en overal snel op de hoogte van het laatste nieuws uit Oldambt. Of het nu gaat om belangrijke gebeurtenissen, sportuitslagen, culturele evenementen of aankomende activiteiten, je mist geen enkel nieuwsitem meer. Daarnaast ontvang je direct pushberichten bij belangrijk nieuws, zodat je direct op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

(lees verder onder de foto)

- advertentie -

Delen
Door middel van een overzichtelijk nieuwsoverzicht ziet u in één oogopslag het laatste nieuws. U kunt vervolgens op het bericht klikken om verder te lezen. Mocht u het bericht leuk vinden en wilt u dit delen met uw kenniskring kunt u het artikel makkelijk delen via de ‘deel knop’ rechts bovenin het scherm. Ook kunt u bovenaan in de app snel zoeken per categorie. De categorieën hebben allen zijn eigen kleur en pictogram.

- advertentie - 

Downladen
Download onze nieuwe app vandaag nog en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws vanuit Oldambt. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om snel toegang te hebben tot het meest actuele nieuws uit jouw regio, gewoon… op je telefoon. Wij hopen je snel te verwelkomen in onze app!

Oja, we zijn nog aan het ontwikkelen en willen de app gebruiksvriendelijk houden voor de jou! Heb je dus feedback? Mail het ons! Gebruik daarvoor het contactformulier in de app of op de website.

Voor iOS: Download hier
Voor Android: Download hier

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button