Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Landbouwgrond verandert in kunstwerk bij Pieter Smitbrug

- advertentie -

Blauwestad – Als je er langs fietst, lijkt de grond naast de Pieter Smitbrug misschien gewone landbouwgrond, maar niets is minder waar. Een kunstenaar en een landbouwer hebben de landbouwgrond omgetoverd tot een heus kunstwerk, dat er vanuit de lucht bijzonder uitziet.

- advertentie -

Het kunstwerk bestaat uit vijftien verschillende vlakken waarin de landbouwgrond is ingedeeld. Doordat deze vlakken allemaal een andere vorm hebben, ontstaat er een bijzonder patroon. De vlakken hebben niet alleen verschillende vormen, ze bestaan ook uit verschillende gewassen. Kunstenaar Marc van Zanten en akkerbouwer Gert Noordhoff zijn verantwoordelijk voor het bijzondere project.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button