Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Inschrijving jaarmarkt Adrillen open tot 1 oktober

- advertentie -

Winschoten – Standhouders die ook dit jaar weer aanwezig willen zijn op de Allerheiligenmarkten in Winschoten, kortweg ‘Adrillen’, hebben tot 1 oktober om zich in te schrijven. De bekende jaarmarkt vindt dit jaar plaats op 6 en 13 november.

- advertentie -

Inschrijfformulier
Geïnteresseerden kunnen een inschrijfformulier bij Stichting ZO Groningen, via info@zogroningen.nl. Ook alle andere vragen over de warenmarkt kunnen via dit e-mail adres gesteld worden.

Adrillen
De Adrillen is een meer dan 200 jaar oude traditie in Winschoten. Naast de warenmarkt wordt er een kermis georganiseerd en is er veel gezelligheid in de horeca met liveoptredens. Gemiddeld komen er zo’n 30.000 bezoekers naar het evenement.

Zo’n honderd standhouders strijken jaarlijks neer in het centrum om hun waren aan de markt te brengen. Bezoekers van de markt worden verder vermaakt met verschillende optredens van straattheater artiesten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button