Incidenten

Poging tot inbraak bij café De Haven in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – In de nacht van dinsdag op woensdag na 02.00 uur is er een poging tot inbraak geweest bij café ‘De Haven’ aan de Diepswal in Scheemda. Onbekenden hebben mogelijk met een koevoet-achtig iets geprobeerd zich toegang te verschaffen.

- advertentie -

“Aangezien onze deuren voorzien zijn van goed hang-en sluitwerk is deze poging mislukt. Tevens kon men blijkbaar ook niet lezen want er staat een duidelijke sticker op de deur dat dit pand beveiligd is.” laat de eigenaar op Facebook weten.

“En dat dus bij de eerste de beste beweging van de deuren of ramen de meldkamer in actie komt. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Dus mensen let op en sluit alles af, er loopt gespuis door de nacht.” waarschuwen zij.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button