Op stap

Middeleeuws Winschoten…van Vikingschip tot Rapalje

- advertentie -

Winschoten – Nadat de regen door de “bagpipes” was verdreven brak in de middag de zon volop door. Het festival Middeleeuws Winschoten werd druk bezocht. Sommigen bleven het hele weekend maar er waren ook, zoals gebruikelijk op de zaterdag, veel daggasten. Er was voor jong en oud veel te doen.

- advertentie -

Een kinderplein waar de kids pannenkoeken mochten bakken in het vuur, boogschieten, een demo met roofvogels, demo’s van de geharnaste ridders op hun paarden etc. etc. ’s Avonds gingen ruiters en paarden te water, wat een prachtig tafereel was, het vertrouwen van paard en ruiter in elkaar.

Op twee podia, mainstage en family stage, waren er gedurende de dag optredens van bands als Comes Vagantes, The Trouble Notes, Scrum, Sunfire, Rapalje en vele anderen, daarnaast waren er ook nog de veldoptredens.

Voor nu eerst een selectie aan foto’s van de vrijdagavond en de zaterdag, komende week nog een volledig sfeerverslag met foto’s van het festival.

Wordt vervolgd!

 

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button