Algemeen

RTV Noord gestart met ‘Rondje Zummer’ in de Graanrepubliek

- advertentie -

Winschoten – ‘Je hoeft niet ver op reis te gaan om van de zomer te genieten!’ Met dit motto rijdt RTV Noord met een riksja door de provincie Groningen. Eerst een week lang door het Westerkwartier, daarna het Waddenland om vervolgens deze week door de Graanrepubliek te fietsen. 

- advertentie -

Vanochtend begonnen ze in Winschoten waar ze een bezoek brachten aan Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten. Vervolgens gingen ze in de richting van de Pieter Smitburg om via Blauwestad naar Beerta te fietsen.

‘Rondje Zummer’
Van 21 t/m 25 augustus toeren verslaggevers Maartje en Elwin met een riksja door de Graanrepubliek, in Oldambt. Elke dag hoor je hun belevenissen van 10.00 tot 16.00 uur live op Radio Noord, zie je de hoogtepunten van de dag terug in Noord Vandaag om 18.00 uur én volg je alles live in hun liveblog. Daarin zie je ook welk gedeelte van de route ze die dag afleggen.

De route die zij afleggen vindt je op de website van RTV Noord.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button