Incidenten

Overgang Sint Vitusholt al uren in storing

- advertentie -

Winschoten – Vanwege een storing gaan de spoorbomen op de spoorwegovergang aan het Sint Vitusholt momenteel niet open. De slagbomen blijven al enkele uren omlaag, waardoor het verkeer aan beide kanten vast kwam te staan.

- advertentie -

In eerste instantie bleef het verkeer natuurlijk geduldig wachten, maar nadat te trein de overgang had gepasseerd en spoorbomen alsnog naar beneden bleven begon het verkeer maar te draaien. Om de veiligheid te waarborgen werden politieagenten en de Handhaving van de gemeente Oldambt ingeschakeld.

Ook het openbaar vervoer heeft hinder van de storing. Monteurs zijn ter plaatse, hoe lang de storing nog duurt is niet bekend.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button