Incidenten

Twee (mogelijke) belangrijke getuigen gezocht in zaak schietincident Beerta

- advertentie -

Beerta – Het onderzoek naar het schietincident in Beerta, wat op dinsdag 15 augustus plaatsvond, loopt nog volop. Er zijn twee verdachten aangehouden en de recherche heeft met diverse mensen gesproken na het incident. Daaruit blijkt dat er twee personen zijn die zeer vermoedelijk getuige zijn geweest van het incident.

- advertentie -

Zij hebben mogelijk gezien dat er is geschoten en beschikken daarmee wellicht over waardevolle informatie. Het gaat om een man die rond 10.40 uur bij de bushalte, het overdekte bushokje/abri, zou hebben gestaan in de Hoofdstraat in Beerta. Het gaat zeer waarschijnlijk om een man van tussen de 40 en 50 jaar oud met een witte huidskleur.

“Helaas hebben we op dit moment geen uitgebreidere omschrijving van de man, maar mogelijk herkent iemand zichzelf in de omschrijving. Zoals het nu lijkt stond de man daar ten tijde van het incident alleen.” aldus de politie.

“Daarnaast komen we graag in contact met de bestuurder van een rode auto, een cabriomodel met een zwart dak, vermoedelijk van het merk Mazda. Deze auto moet voorbij hebben gereden op het moment dat er werd geschoten en de bestuurder heeft daarom misschien belangrijke informatie voor ons onderzoek.” laat de politie weten.

Herkent u zich in de omschrijving? Of weet u over wie dit zou kunnen gaan? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844.

“Bent u zelf getuigen geweest van het incident, en dan meer specifiek: heeft u gezien dat er geschoten werd? En heeft u nog niet gesproken met de politie? Ook dan komen we uiteraard graag met u in contact.” aldus de politie.

Lees meer: Twee verdachten aangehouden na schietincident in Beerta

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button