Op stap

Dit moet je weten over Straattheaterfestival Waterbei (VRIJDAG)

- advertentie -

Winschoten – Met een heuse Parade gaat Straattheaterfestival Waterbei 2023 vrijdagavond van start. Alle deelnemers beginnen vrijdag 25 augustus vanaf 20.00 uur aan een opvallende ‘optocht’ vanaf Cultuurhuis De Klinker naar het Marktplein. Met vrolijke muziek, prachtige kostuums en een energieke sfeer belooft dit een waar spektakel te worden.

- advertentie -

De route is als volgt: Oldambtplein -> Langestraat -> Burgemeester Schönfeldplein -> Marktplein.

De talrijke acts zijn te bewonderen vanaf de kant of een terras. Na de parade kunnen bezoekers genieten van een spetterende act op het gezellige Marktplein. Laat je verrassen door indrukwekkende stunts. Het belooft een show vol spektakel en entertainment te worden!

TNT Temple Trampoline act
De maya krijgers nemen ons mee op avontuur rond hun prachtige temple. Ze vliegen door de lucht, maken ontelbare salto’s en schroeven, bouwen menselijke piramides, lopen tegen de muren en nog veel meer. Acrobatie, trampoline springen en een vleugje humor zijn de ingrediënten van deze show!

Ze starten een show om 20.30 uur en 21.40 uur. De show’s duren circa 20 minuten, de horeca is de gehele avond geopend.

(lees verder onder de foto)

- advertentie -
Foto: Totaal Theater (ingezonden)

Coverband Flavour
En alsof dat nog niet genoeg is, staat de avond helemaal in het teken van muziek en gezelligheid. Coverband Flavour betreedt het podium en zorgt voor een onvergetelijk optreden. Met hun aanstekelijke beats, bekende hits en geweldige uitstraling weten zij moeiteloos het publiek in beweging te krijgen. Een feestelijke afsluiting van deze fantastische dag!

- advertentie - 

(lees verder onder de foto)

Foto: Winkelstad Winschoten (ingezonden)

Ook de horeca heeft haar deuren geopend tot in de late uurtjes. Duik gezellig een café in en geniet van een verfrissend drankje of een snack. De terrassen en kroegen zijn dé plekken om na te praten over deze geweldige dag vol spektakel en verrassingen.

Dus zorg dat je erbij bent op vrijdag 25 augustus in Winschoten! Laat je meeslepen door de kleurrijke parade, geniet van de spectaculaire act op het Marktplein en dans de nacht weg tijdens het spetterende optreden van Coverband Flavour.

Zaterdag meer!
Op zaterdag 26 augustus gaat het festival om 11.00 uur weer verder. Dit programma volgt zaterdagochtend op deze website, alvast meer weten? Bekijk dan de website: www.waterbei.nl of bekijk de Facebookpagina van Winkelstad Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button