Op stap

Eerste editie ‘Oostwolmer Dorpsweekend’ nu al groot succes

- advertentie -

Oostwold – Voor het eerst dit jaar wordt er een dorpsfeest gehouden in Oostwold, genaamd het Oostwolmer Dorpsweekend! De afgelopen dagen zijn er al meerdere activiteiten geweest, met onder andere een bingo-avond en een pubquiz. Maar het feest gaat dit weekend door!

- advertentie -

Op zaterdag zullen er allerlei activiteiten plaatsvinden speciaal voor kinderen. Er zal ook een optreden zijn van Benni Drenth om 15.00 uur en de Esperando’s om 20.00 uur bij Café de Jacht. Dit belooft een dag vol plezier en vermaak voor jong en oud te worden!

Op zondag staat er een mini-braderie gepland, waar bezoekers kunnen genieten van allerlei kraampjes en gezelligheid. En voor de echte Formule 1-fans is er goed nieuws, want er zal ook een scherm aanwezig zijn waarop live de Grand Prix te volgen is.

De organisatie van het Oostwolmer Dorpsweekend wil graag alle sponsoren bedanken voor hun steun en bijdrage. Zonder hen had dit feest niet mogelijk geweest. Voor meer informatie over het programma en andere details, nodigen wij graag iedereen uit om de onderstaande flyers te bekijken.

Wij hopen jullie allemaal te zien tijdens het Oostwolmer Dorpsweekend!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button