Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Pieter Smitbrug vanavond alleen lopend toegankelijk

- advertentie -

Winschoten – De afsluiting van Waterbei 2023 vindt op het grote terrein naast de Wilgenborg in Blauwestad plaats. Een grote show uit Frankrijk met Mù van Transe Express. En om dit feest helemaal goed af te sluiten is er tegen 22:30 uur een grote vuurwerkshow.

- advertentie -

De vorige editie van Waterbei trok duizenden bezoekers naar Winschoten. Via de Pieter Smitbrug is dit spektakel gemakkelijk te bereiken, maar houdt er rekening mee dat voor de voorstelling de brug wordt afgesloten voor fietsers.

Verkeersregelaars zullen je verzoeken af te stappen en je fiets te parkeren nabij de Hoorntjesweg om lopend je weg te vervolgen. Met auto komen is mogelijk, parkeren kan op aanwijzing van verkeersregelaars.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button