Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Linda Kouwenhoven oppermachtig met Superhorse Landlord

- advertentie -

Oostwold – Dressuur amazone Linda Kouwenhoven uit Oostwold debuteerde met twee paarden in de klasse Prix St George en pakte met Superhorse Landlord zelfs de overwinning. Linda rijdt al jaren bij Stal Christa Larmoyeur op diverse paarden.

- advertentie -

Ze beleert jonge paarden en brengt eigen paarden en die van klanten op wedstrijden uit op allerlei niveaus. Afgelopen week startte Linda met twee paarden in de Prix St George. Superhorse Lou Lou HF is een lieve sjieke merrie die al heel wat prijzen heeft gewonnen. Met haar debuut in de PSG behaalde ze met ruim 63% een achtste plaats en mag de merrie nu met zwangerschapsverlof.

Superhorse Landlord is met zijn 1.86m een imponerende verschijning in de ring met zijn geweldige bewegingen. Linda heeft de vriendelijke ruin vanaf de L2 in alle klasses gestart en ook in de hogere klasses gaat hij ondanks zijn grote lichaam, soepel en fijn door de oefeningen. Zijn debuut in de PSG was een groot succes, met maar liefst 70% wonnen ze de eerste prijs.

Tijd om even lekker rustig na te genieten van alle successen heeft Linda niet, volgende week gaat ze met het paard Sonnenberg JAM naar het Bundeschampionat in Warendorf.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button