Breaking nieuwsIncidenten

‘Zeer grote brand’ in pand op industrieterrein Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De brandweer is op dit moment met meerdere voertuigen ter plaatse bij een ‘zeer grote brand’ aan de Industrieweg in Winschoten. Bij aankomst van de brandweer kwam er veel rook uit een pand. Omdat er mogelijk nog personen in het pand aanwezig waren, werd er snel opgeschaald.

- advertentie -

De brandweer werd dinsdagochtend omstreeks 09.06 uur opgeroepen. In korte tijd kwam er veel rook vrij. Hoe de brand precies is ontstaan is nog onduidelijk. Een deel van de Industrieweg, Oliemolenweg en de Parallelweg is tijdelijk afgesloten.

De brandweer heeft twee personen uit het gebouw gehaald en overgedragen aan het ambulancepersoneel.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button