Weerbericht

Droge en warme afsluiting zomervakantie

- advertentie -

Landelijk – Het laatste weekend van de zomervakantie van regio noord verloopt warm met 21 tot 25 graden, zonnige perioden en op de meeste plaatsen blijft het droog. Tot die tijd is het wisselvallig en vooral vrijdag is het een tijd grijs en regenachtig. Ook na het weekend is het warmer dan normaal met zonnige perioden en zo nu en dan enkele buien.

- advertentie -

Dit weekend wordt het 21 tot 25 graden. Daarmee sluit de zomervakantie warm af. Gemiddeld is het begin september 19 tot 22 graden. Het weerbeeld bestaat uit zonnige perioden en stapelwolken. Er staat niet veel wind en daarmee is het ideaal weer om eropuit te trekken. De kans op een bui is klein en op de meeste plaatsen blijft het droog.

Hoe warm het na het weekend wordt is nog wat onzeker. De kans is groot dat het komende week warm blijft met vaak 21 tot 24 graden. Daarmee wordt het niet echt zweten in de klas. De kans op een paar buien neemt wel toe, maar een groot deel van de tijd blijft het droog. Daarmee is het ook prima weer voor een late vakantie in eigen land, want er wordt ook genoeg zon verwacht.

Tot en met vrijdag wisselvallig
Komende dagen is het wisselvallig. Vandaag blijft het bij enkele lokale buien, maar vrijdag is er vrij veel bewolking en kan het vooral in de zuidelijke helft van het land langere tijd regenen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button