Gemeente

Echtpaar van Keulen-Meijboom uit Winschoten 60 jaar getrouwd

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zondag 27 augustus, vierde het echtpaar Keulen-Meijboom hun zestigjarig huwelijk. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema ging bij het echtpaar op visite en bracht haar felicitaties over aan het gelukkige paar.

- advertentie -

Beiden zijn ze geboren en getogen in Winschoten. Het echtpaar staat nog volop in het leven en vierden dit onder andere met koffie en gebak en, een wijntje en een biertje.

Meneer van Keulen heeft 5 jaar geleden een Koninklijke onderscheiding gekregen en daar is hij nog steeds trots op. Hij kreeg dit lintje voor zijn inzet bij de Tennisvereniging Sla Raak en de Rooms-Katholieke Kerk.

Mevrouw van Keulen heeft jaren lang gezongen bij de Operette vereniging Amicitia. Laatste optreden was bij de opening van Cultuurhuis de Klinker, even daarna stopte de vereniging na 92 jaar definitief.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button