Op stap

Nacht van Winschoten 1 en 2 september wordt één groot volksfeest

- advertentie -

Winschoten – Het komend weekend op 1 en 2 september barst de Nacht van Winschoten echt los. De laatst geplande Nacht is om veiligheidsredenen afgeblazen, maar deze Nacht gaan de Marktplein ondernemers echt los. Niet één nacht maar twee staan op het programma en dat ook nog weer met een kermis. Het is ontzettend knap dat deze editie echt in twee weken is georganiseerd.

- advertentie -

Heiko Tuin
Organisator Heiko Tuin van café Dommering: “Wij zijn als gezamenlijke ondernemers heel erg blij dat dit jaar het toch is gelukt om een volwaardige Nacht van Winschoten te kunnen en mogen organiseren. De vorige geplande nacht op 14 en 15 juli is ons niet in de koude kleren gaan zitten, daarom proberen er wij deze editie toch een mooi volksfeest van te maken. Ook de artiesten voor beide avonden is goed geregeld en het zijn allemaal top entertainers”.

Kermis start donderdagmiddag om 14:00 uur
Ook is er weer een kermis en deze gaat deze donderdagmiddag om 14:00 uur al van start: Martin Speelman van de botsauto’s: “Het is ons gelukt om er toch een behoorlijke kermis neer te zetten, ondanks de korte voorbereidingstijd van drie weken. Deze donderdag gaan wij van start met forse kortingen en dat bepaalt elke attractie voor zich zelf, zoals 3 voor de prijs van 2. Wij als kermisexploitanten hebben er in elk geval zin in en wij gaan zaterdagavond tot 02:00 uur door. Zondag wordt de kermis afgebroken”.

Artiesten
De artiesten die vrijdagavond van 20:00 uur tot 04:00 uur optreden zijn: Davey van der Sluis, Wilbert Pigmans, Luciano Vermeer, Orlando Uitenwerf, Rutger van Barneveld, Uit oe Bolleke en tenslotte DJ Ivo Pasveer.

Op de zaterdagavond vanaf 20:00 uur tot 02:00 uur: Moombahteam, Dr. Rude, Chef Confetti & John Kanon, maar ook Tim Holland geeft acte de présence.

Het podium komt aan de achterzijde van de Kermis ter hoogte van Shoarmazaak Sahara te staan en niet zoals soms tegen de zijkant van de kerk aan. Want daar komt een grote bierstraat. Ook hebben sommige café’s grote biercarrousels voor hun terrassen staan, als café Dommering en Mambo beachclub.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button