Sport

Sla Raak genoodzaakt tot een ledenstop door bezwaarschrift

- advertentie -

Winschoten – Door het enorme succes van padel heeft Tennis- en Padelclub Sla Raak begin dit jaar besloten tot de aanleg van 2 extra padelbanen. Het plan is de nieuwe banen te plaatsen achter de huidige 2 banen. Voor deze locatie is in overleg met de gemeente gekozen om de geluidsdruk te minimaliseren voor de bewoners aan de Hoorntjesweg.

- advertentie -

De Omgevingsvergunning Bouw is verleend door de gemeente, echter op de valreep is er toch 1 bezwaarschrift ingediend.

Het is nu niet duidelijk op welke termijn met de bouw gestart kan worden, terwijl het ledenaantal blijft groeien. Sla Raak heeft helaas moeten besluiten tot een ledenstop in de vorm van een wachtlijst. Daarnaast is de huur van de padelbanen door niet-leden verder beperkt. Op deze wijze wordt geprobeerd de huidige leden zoveel mogelijk kans te geven op het reserveren van een baan.

Twee extra banen zijn noodzakelijk om leden voldoende te kunnen laten spelen en voor het groeiend aantal competitieteams, trainingen en toernooien.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button