Algemeen

Oudste inwoner van Oldambt overleden

- advertentie -

Midwolda – Na een lang leven met grote wilskracht is in de leeftijd van 105 jaar mevrouw Gremmer – Meerman vorige week woensdag op 23 augustus thuis in Midwolda overleden. Anna Meerman zag het levenslicht op 21 mei 1918 in dezelfde plaats.

- advertentie -

Ze leerde in Midwolda Sijko Gremmer kennen waar ze later mee trouwde. Samen kregen ze vijf kinderen. In 2000 werd ze weduwe van de heer Gremmer. In mei dit jaar vierde ze haar 105ste verjaardag samen met familie in De Schakel in Midwolda.

Mevrouw Gremmer vond het mooi om oud te worden: “Maar je verliest ook veel mensen om je heen…” zei ze destijds. Burgemeester Cora-Yfke Sikkema bracht op haar verjaardag nog een bezoekje. Mevrouw Gremmer woonde nog altijd zelfstandig in haar eigen huis. Ze kreeg hulp van de thuiszorg en kinderen.

Mevrouw Gremmer was sinds mei dit jaar de oudste inwoner van Oldambt.

Lees ook: 
– Mevrouw Gremmer viert haar 105ste verjaardag
– Oudste inwoner van Groningen overleden in Havenzicht Scheemda

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button