Algemeen

Danslessen van Dansplezier gaan weer van start

- advertentie -

Winschoten – De zomervakantie is weer voorbij en dat betekent dat de danslessen van Dansplezier weer gaan beginnen. Op zondag 3 september is het zover en gaan de lessen van start.

- advertentie -

Heb jij ook altijd al graag willen dansen? Dan is dit het moment om je aan te melden! Niet alleen omdat Dansplezier weer met de lessen gaat beginnen, maar ook omdat ze nu een aantal speciale acties hebben. Zo is er een actie waarbij salsalessen en stijldanslessen samen in één kennismakingscursus worden aangeboden. Ook is er de Ladies Swing, speciaal voor vrouwen zonder danspartner of die liever solo willen dansen. Beide acties starten vanaf 24 september.

Daarnaast is er ook nog een actie voor een kennismaking met de dansstijl zumba en kunnen kinderen en jongeren tussen de 2 en 20 jaar drie maanden gratis dansen. Deze twee acties starten vanaf 4 september. Wil je nog meer informatie over de acties van Dansplezier? Kijk dan op de website www.dansplezier.nl of neem een kijkje op de Facebookpagina van Stichting Dansplezier. Je kunt ook bellen naar 06-21661564.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button