Op stap

Geslaagde bingo-avond bij Feestweek Westerlee

- advertentie -

Westerlee – Traditiegetrouw is er de laatste week van de vakantie een feestweek in Westerlee. De festiviteiten worden gehouden rondom de feesttent in het dorp, waar jong en oud de hele week kunnen genieten van verschillende activiteiten.

- advertentie -

Op donderdagavond stond de feestweek in het teken van gezellige spanning tijdens de bingoavond. In de sfeervol verlichte feesttent werd er fanatiek gestreden om mooie prijzen, terwijl de adrenaline bij de deelnemers steeg naarmate er steeds meer getallen werden afgeroepen.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

De hele week zijn er activiteiten georganiseerd, waaronder een jaarmarkt. Op vrijdagavond staat er een spectaculaire zeskamp op het programma, die plaatsvindt van 18.00 tot 21.00 uur. Teams strijden tegen elkaar in verschillende uitdagende spelonderdelen. Het belooft een ware krachtmeting te worden tussen vriendengroepen, buren en sportteams.

Na de zeskamp is het tijd voor een Hollandse avond, waarbij de feesttent wordt omgetoverd tot een waar muzikaal paradijs. Nederlandse hits, meezingers en gezelligheid staan centraal tijdens deze avond.

Zaterdagochtend start om 10.00 uur een fietstocht, is er om 13.00 uur beachvolleybal. De feestweek word zaterdagavond om 21.30 uur afgesloten met een feestavond. Broadway en DJ Jeroen Gras gaan voor een fantastische avond.

- advertentie -

Meer informatie vindt je op de Facebookpagina van Stichting Activiteiten Werkgroep Westerlee.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button