Op stap

Fotoserie: Eerste nacht van Winschoten 2023 was vooral heel gezellig!

- advertentie -

Winschoten – Luciano Vermeer, de jongere broer van Mart Hoogkamer mocht muzikaal de aftrap doen van de Nacht van Winschoten 2023. Twee keer ruim een half uur wist hij het inmiddels toegestroomde publiek goed te vermaken tot polonaises aan toe. Na tien uur liep het Marktplein echt vol en DJ Ivo Pasveer wist de pauzes goed te vullen met Engels- en Nederlandstalige hits.

- advertentie -

Orlando Uitenwerf, ooit begonnen als zanger in een voetbalkantine
Om een drankje te bestellen, daarvoor hoefde je niet in de rij te staan, want er was een heuse bierstraat, twee carrousels en bijna elk café had een mobiele tap buiten staan. Om elf uur stond Orlando Uitenwerf op de bühne. Ooit is hij begonnen in de voetbalkantine en zijn laatste singles zijn ‘Jij bent niet alleen’ en ‘En dan schijnt de zon’.

Meezingers
Om kwart voor twaalf was het de beurt aan Wilbert Pigmans en voor degenen die van Nederlandstalige muziek houden kunnen al zijn hits meezingen, als ‘Vanavond’, ‘Mañana’ en ‘Vrijgezel’. Rutger van Barneveld, Uit oe Bolleke en Davey van der Sluis hoeven ook helemaal geen introductie.

Organisator HeikoTuin is vooral blij dat het dit jaar een heel gezellige nacht was. Iedereen was in super beste stemming en het weer zat ook nog eens mee.  Ook de burgemeester Cora-Yfke Sikkema was rond middernacht nog even op het Marktplein. “Complimenten voor de ondernemers die dit hebben opgezet, met name Heiko Tuin. En dank aan de hulpdiensten die alles hebben gedaan om dit mogelijk te maken”, aldus de burgemeester.

Kortom, iedereen is klaar voor Nacht 2. Dan kan iedereen weer losgaan op muziek van het Moombahteam, Dr. Rude, Chef Confetti & John Kanon en teslotte Tim Holland.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button