Sport

Succesvolle Lutje Opstap op terrein AV Aquilo

- advertentie -

Winschoten- Afgelopen zaterdagochtend was de Lutje Opstap weer voor alle Lutje Run deelnemers. Op het terrein van atletiekvereniging Aquilo in Winschoten gingen de deelnemers van de Lutje Run weer oefenen. Dit gebeurde door middel van een goede warming up, gevolgd door het rennen van de afstanden per leeftijdscategorie.

- advertentie -

Er waren zo’n 100 deelnemers aanwezig. Na afloop kregen ze allemaal een certificaat.

Nieuwe plek
Aankomende vrijdagavond is de LutjeRUN. Voor het eerst zou deze LutjeRUN plaats vinden op de atletiekbaan en niet meer in het centrum van Winschoten.

“Het ‘rondje om de kerk’ had zijn charme maar er zijn ook valpartijen geweest met regen op de klinkers. Het voordeel op de Aquilobaan is goede ondergrond, meer parkeerruimte voor supporters, goede verlichting en niet onbelangrijk voor ons minder kosten.” aldus Hans Olthof, voorzitter van de RUN.

LutjeRUN start op vrijdag 8 september om 18.00 uur, de gezamenlijke warming-up is om 17.35 uur.

 

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button