Incidenten

Insluiper actief tijdens Nacht van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Tijdens de Nacht van Winschoten is een tot nu toe onbekende man op nauwelijks honderd meter van het feest een woning aan de Beertsterstraat binnengedrongen. De insluiper ging er onder andere met een laptop vandoor. Een doos met attributen waar de man kennelijk de waarde niet van inzag werd door hem in de Marktstraat weggegooid.

- advertentie -

Opvallend genoeg heeft de dader geen moeite gedaan om niet gezien te worden. De man heeft eerst nog even buiten de woning op een terrasstoel gezeten en had na de diefstal nog contact met niets vermoedende bezoekers van het terras van een café op de hoek van de Beertsterstraat en de Blijhamsterstraat.

De vermoedelijk blanke man droeg een blauw shirt en een trainingsbroek met een brede bies. Waarschijnlijk droeg hij ook een pet (geen cap). Heeft u (of heb jij) de man gezien, mogelijk ook bij de festiviteiten op het Marktplein, neem dan contact met ons op via 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button