Sport

Verzoek aan aanwonenden RUN-parcours: Parkeer auto’s niet op straat tijdens RUN

- advertentie -

Winschoten – Komende zaterdag, 9 september, vindt voor de 47e keer de RUN van Winschoten plaats. Net als andere jaren zal het parcours de lopers van de 50 km, 100 km en 10×10 estafette door Winschoten en Heiligerlee voeren.

- advertentie -

Omdat het RUN parcours op de dag zelf van 06.00 tot 21.30  is afgesloten, verzoekt de organisatie van de RUN de aanwonenden langs de route om hun auto’s voor 06.00 ’s ochtends op een andere plek te zetten. Zo kunnen de aanwonenden wel weg met de auto, zonder dat ze over het afgesloten parcours zouden moeten. Ook roept de organisatie van de RUN de aanwonenden op om geen auto’s, aanhangers of caravans op de weg te zetten.

Als mensen toch weg moeten met de auto kan gebruik worden gemaakt van de autosluizen. In het parcours zijn 6 autosluizen, 4 fietssluizen en 5 voetgangerssluizen opgenomen. Meer informatie hierover is te vinden op runwinschoten.nl

Voor vragen of opmerkingen kan contact worden opgenomen met het algemene e-mail adres van de RUN:  info@runwinschoten.nl. De organisatie zal dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.
Voor calamiteiten op de dag zelf kunnen aanwonenden contact opnemen via het telefoonnummer: 06-51550888.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button