Op stap

Retro Fest in fabriek De Toekomst in Scheemda, weer even terug in de tijd

- advertentie -

Scheemda – Of alle evenementen gelijktijdig vallen. Ook in Scheemda in fabriek De Toekomst was het RetroFest ook voor twee dagen. Door de vele activiteiten, zoals die in Westerlee, Winschoten, is de opkomst wel tegengevallen. Ongeveer 350 personen, zijn langs de kassa gegaan. De organisator uit Hardenberg IMPRV Live Events is van plan om vaker dergelijke evenementen te organiseren.

- advertentie -

 

Wel was de line-up dik voor elkaar, met de Abba Tribute band, de uit Italië afkomstige Elton John band, een 9 mans live formatie die alle grootste hits uit de ruim 50 jaar lange carrière van Elton John presenteerde.

 

Vandaag zondag staat Alides Hidding, bekend van de Time Bandits, maar recentelijk ook nog van De Beste Zangers, op het podium. Verder nog The Glamrocks en de Classic Hits Video disco. Wat deze organisator verder nog op het programma heeft staan is een avond lang de Edwin Evers Band op zaterdag 2 december.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button