Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Fotoserie: Met ‘Dansen op het Plein’ was Winschoten in de ban van Dance Muziek

- advertentie -

Winschoten – Een heel andere sfeer dan vrijdagavond tijdens de Nacht van Winschoten en nu zaterdagavond ‘Dansen op het Plein’, of het nu minder gezellig was, nee. Heel andere muziek, dancemuziek op het Marktplein, vandaar Dansen op het Plein.

- advertentie -

EDM
Het duurde even voordat de feestgangers naar het Plein kwamen, maar tegen 23:00 uur raakte het Marktplein vol. Soms zijn oude nummers bewerkt en soms worden ook akoestische instrumenten toegevoegd aan de muziek. EDM (Electronic Dance Music) is een term die sinds 2010 opgang heeft gemaakt in de dance, maar ook vaak gelieerd wordt aan een stijl met typisch opzwepende composities, inbegrepen trance-elementen, zoals populair is op grotere evenementen, als hier in Winschoten.

Sfeervol
DJ Tim Holland heeft de aftrap genomen en toen kwam Moombahteam, misschien wil de beste act van deze avond, maar ook Dr. Rude en  Chef Confetti & John Kanon wisten het voltallige publiek in de juiste sfeer te brengen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button