Algemeen

Zwembad de Ringberg sluit seizoen af met ruim 20.600 badgasten

- advertentie -

Scheemda – Zwembad de Ringberg in Scheemda kijkt terug op een succesvol seizoen, waarin maar liefst 20.600 badgasten de weg naar het zwembad wisten te vinden. Afgelopen zondag werden de hekken van het zwembad gesloten voor seizoen 2023, maar de herinneringen aan een zomer vol plezier zullen nog wel even blijven hangen.

- advertentie -

De badgasten konden genieten van de diverse faciliteiten die het zwembad te bieden had. Zo waren er onder andere drijfmatten, de duikplank zorgde voor de nodige adrenalinekick en de glijbaan zorgde voor veel plezier en spanning.

(lees verder onder de foto)

Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

Niet alleen in het water was er genoeg te beleven, ook naast het zwembad was er volop vermaak. De aanwezige speeltuin bood kinderen de mogelijkheid om zich uit te leven op verschillende speeltoestellen.

Het zwembadteam, grotendeels bestaande uit vrijwilligers, kijkt met trots en tevredenheid terug op het afgelopen seizoen. “Het is fantastisch om te zien dat zoveel mensen ons zwembad hebben weten te vinden,” zegt een van hen.

Zwembad de Ringberg kijkt met veel enthousiasme uit naar seizoen 2024, waarin ze opnieuw vele badgasten hopen te mogen verwelkomen. “We kunnen niet wachten om onze bezoekers te laten genieten van weer een zomer vol plezier en verfrissing,” besluit ze met een glimlach.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button