Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Drive-In Bioscoop in Winschoten op zondag 15 oktober

- advertentie -

Winschoten – Op zondag 15 oktober is het zover! De enige echte drive-in bioscoop in Winschoten keert terug op het terrein van 1-2 Drive/Ride. Het belooft een geweldige dag te worden voor het hele gezin, vol plezier en entertainment. Verwacht popcorn, M&M’s en natuurlijk geweldige films die je vanuit het comfort van je eigen auto kunt bekijken.

- advertentie -

De organisatie ligt in handen van serviceclub Ronde Tafel 41. Alle opbrengsten gaan naar stichting De Dichte Knip. Zij zetten zich in voor mensen in het gemeente Oldambt die rond de armoedegrens leven, maar net niet in aanmerking komen voor de voedselbank.

Noteer het in je agenda en mis dit niet! We kijken ernaar uit om samen met jou te genieten van een magische avond onder de sterren. Blijf op de hoogte voor meer details en filmkeuzes. Tot ziens op 15 oktober bij de Drive-In Bioscoop in Winschoten!

Het wordt mede mogelijk gemaakt de hoofdsponsoren: Buz Personeelsdiensten, Makedonia, NC-Websites, PalletMatch en Spar Nicolai Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button