Op stap

Linde Nijland geeft concert in Bad Nieuweschans op zondagmiddag

- advertentie -

Bad Nieuweschans – In de tuin of bij slechter weer in de galerie, wordt op zondagmiddag 17 september bij Cilia de La Court in Oudezijl/Bad Nieuweschans een luisterconcert gegeven door Linde Nijland en Bert Ridderbos. Linde Nijland wordt met regelmaat omschreven als de beste folkzangeres van Nederland.

- advertentie -

Maar ook Bert Ridderbos heeft onder andere in Engeland vele positieve recensies op zijn naam staan. Hij begeleidt Linde op gitaren, banjo, sitar en accordeon en was in het verleden o.a. deel van de Groningstalige groep Törf.

Linde trad al jong op met het zangduo Ygdrassil en later solo als singer songwriter, met haar kristalheldere stem en aansprekende eigen nummers, maar o.a. ook met een eerbetoon aan de Engelse folklegende Sandy Denny.

De aanvang is 14:00 uur (inloop vanaf half 2). Locatie:  Atelier Cilia de la Court, Oudezijl 14, 9693 PA Bad Nieuweschans. Reserveren wordt aangeraden en kan via: 06 57610222 of info@ciliadelacourt.nl. De toegang is 15 euro.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button