Sport

Sportcafé in sporthal Winschoten sluit per direct de deuren

- advertentie -

Winschoten – Na meerdere pogingen gedaan te hebben in de missie naar nieuw personeel is besloten door de beheerders om de deuren van het sportcafé in de sporthal van Winschoten per direct te sluiten. De sporters en supporters moeten het nu tijdelijk zonder een café doen waar eten en drinken besteld kon worden.

- advertentie -

Familie de Jong, pachters van het café meldt dit op hun Facebookpagina. “We waren al een geruime tijd op zoek en hebben meerdere acties ondernomen om nieuw personeel te krijgen, helaas is dit niet gelukt” zeggen ze in een reactie aan OldambtNu.nl.

Scheemda blijft open
“Door de heersende krapte op de arbeidsmarkt zijn er tot onze spijt ook bij ons geen reacties op deze vacatures geweest, hierdoor kunnen wij niet twee zaken draaien en hebben dan ook dinsdag met pijn in ons hart besloten om ons SportCafé in Winschoten (Sporthal Stikkerlaan) per direct definitief te sluiten, ons Sportcafé in Scheemda (Eextahal) blijft wel open,” zegt de Jong.

“We begrijpen heel goed dat dit bericht voor velen als een donderslag bij heldere hemel komt.” benadrukken ze. “We gaan samen met de gemeente in gesprek en hopen een opvolger te vinden. We willen iedereen bedanken voor de gezellige tijden in Winschoten en hopen jullie weer tegen te komen in onze zaak in Scheemda.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button