Algemeen

Acantus, HOO en HOS binden samen de strijd aan tegen de hoge energieprijzen

- advertentie -

Winschoten – Een gezamenlijke actie van Woningstichting Acantus en de huurdersorganisaties uit Oldambt en Scheemda (HOO en HOS), deze zaterdag samen de handen uit de mouwen steken om samen de energiekosten te drukken.

- advertentie -

Deze energiemarkt is nog steeds onrustig. En met de komende herfst en winter voor de deur zakken de temperaturen en stijgen de energiekosten. Daarom zijn deze zaterdag de huurdersorganisaties van Oldambt samen met Acantus op het Israëlplein aanwezig om de inwoners te informeren om de energiekosten omlaag te krijgen.

Met een paar aanpassingen komen de inwoners een beetje warmer en goedkoper de winter door. Onder het genot van een kop koffie of thee, gaven medewerkers van Acantus en mensen van HOO en HOS informatie om middels energiebesparende producten, als tochtstrips, radiatorfolie, een douchekop en spaarlampen, te plaatsen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button