Incidenten

UPDATE: Explosies en enorme knallen in het centrum van Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Bij een gameshop aan de Langestraat waren vanochtend meerdere explosies. Mensen in de omgeving schrokken rond 07.20 uur wakker van drie enorme knallen. Even daarna werden de brandweer Winschoten en de politie gealarmeerd voor een brand bij een winkel in de winkelstraat.

- advertentie -

De brandweer kwam met vier voertuigen ter plaatse en had het incident snel onder controle. Volgens de woordvoerder van de politie is er nog weinig te zeggen over dit incident: “Er zijn geen mensen gewond geraakt, maar is wel schade ontstaan. We zijn een onderzoek gestart.”

Het pand raakte beschadigd. Bij het pand ernaast is glasschade. Eventuele getuigen wordt gevraagd zich te melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844. Liever anoniem? Dan kan je bellen met 0800-7000.

“Ik begrijp dat mensen zich zorgen maken over deze explosies en of ze samenhangen met eerdere incidenten. Dat wordt onderzocht en laten we dat onderzoek met elkaar afwachten.” zegt burgemeester Cora-Yfke Sikkema in een reactie.

Een gedeelte van de Langestraat is afgesloten voor sporenonderzoek.

Lees meer
Eigenaar Sammy’s Gameshop: “Intens verdrietig”
– Burgemeester Sikkema: “Heftig nieuws om mee wakker te worden”

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button