Sport

Winterseizoen begint weer in bruisende tennishal Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Het winterseizoen begint weer in de tennishal Winschoten en de hal bruist als nooit tevoren. Directeur Harm Vos en beheerders Richard & Heleen Meulenkamp van Sportcafe Belle Helene zijn erg blij dat de tennishal en Sportcafé Belle Helene rondom een nieuwe beplating hebben gekregen.

- advertentie -

De beheerders zijn de laatste jaren druk bezig geweest. Vorig jaar oktober zijn ze begonnen met Padelshop Vibora, aangezien dit een groot succes was, is dit uitgebreid met een webshop www.padelshopvibora.nl. Tevens is sinds 1 april Heleen, de vrouw van Richard, ook in de zaak gekomen, waardoor het nu echt Sportcafe Belle Helene is geworden.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Op sponsorgebied zijn ze druk bezig geweest om nieuwe sponsors te werven. De buitenmuur hangt nu vol met schitterende doeken en ook binnen is er een fikse uitbreiding met nieuwe reclameborden. Dank hiervoor aan de sponsors. Uiteraard kan men altijd nog meer sponsors gebruiken.

Voor het komende winterseizoen staat er weer veel op de kalender. Vanaf komende maandag is de tennishal weer geopend voor verhuur. Tennis is weer hot! De bedrijfscompetitie is dit jaar verdubbeld. De competitie is van 6 naar 12 teams gegaan. Door de grote aanwas van teams is er elke vrijdagavond weer bedrijfscompetitie.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Elke zaterdagmiddag staat er een dubbeltoernooi tennis van de OGTB op het programma, en verder worden er verscheidene dubbeltoernooien georganiseerd. Voor de jeugd is er de wintercompetitie, een kersttoernooi en zijn ze bezig met een uitwisseling met een Duitse vereniging.

Ook is het plan om door te gaan met Pickleball in de vorm van toernooien en clinics. Voor meer informatie over de tennishal zie www.tennishalwinschoten.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button