Incidenten

Bewoner gewond na bluspoging in Beerta

- advertentie -

Beerta – De brandweer van Finsterwolde werd zondagmiddag rond 16.30 uur opgeroepen voor een brand aan de Parallelweg in Beerta. Hier bleek brand uit te zijn gebroken in een schuurtje wat vervolgens is overgeslagen naar een overkapping.

- advertentie -

Volgens de persvoorlichter van de brandweer is de bewoner in afwachting van de brandweer een eigen bluspoging gestart. “Ter controle is hiervoor een ambulance ter plaatse gekomen, hij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.”

De brandweer had de brand snel onder controle.

Foto: ingezonden

Stichting Salvage kwam ter plaatse om de gedupeerden te helpen om de schade af te handelen. Salvage helpt gedupeerden met aandacht, actie en advies. Ze zijn er binnen een uur, na oproep van de brandweer.


Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/oldambtnu/domains/oldambtnu.nl/public_html/wp-content/themes/jannah-child/functions.php on line 69
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button