Algemeen

Prijswinnaars Open Dag Brandweer Winschoten nemen prijs in ontvangst

- advertentie -

Winschoten – Tijdens de Open Dag van brandweer Winschoten op zaterdag 1 juli dit jaar hebben honderden kinderen een kleurplaat ingeleverd. Onlangs zijn de prijswinnaars van de kleurwedstrijd uitgenodigd op de kazerne in Winschoten.

- advertentie -

8 prijswinnaars waren op de kazerne, met ouders en eventueel broertjes en/ of zusjes, opa en/ of oma’s. Ze hebben vervolgens een privé rondleiding door de kazerne gekregen door de beide ploegchefs van de post.

Op het grote oefenterrein achter de kazerne mocht er even met water gespeeld worden. Daarna een groepsfoto en natuurlijk een kleinigheidje.

En als afsluiter nog even een ritje met de brandweerauto.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button