Algemeen

Doneeractie gestart voor eigenaresse Gameshop Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag vonden er drie explosies plaats bij Sammy’s Gameshop in de Langestraat in Winschoten. De schade aan de etalage is fors, zo zijn de rolluiken en het glaswerk beschadigd.

- advertentie -

Emmina Ramos een goede vriendin van Samantha is een doneeractie gestart: “Ik herinner mij de dag dat Samantha mij vertelde, dat ze een gamewinkel zou gaan beginnen. Ze was en is daar helemaal van in de wolken. Ze heeft flink moeten sparen en een deel van haar Pokemon collectie moeten verkopen, om dit te kunnen realiseren. Een droom kwam uit toen ze de winkel kon openen!” zegt ze.

Tegenslagen
Maar nog geen jaar later werd de winkel getroffen door waterschade: “Daar ging haar droom voor heel even. Dit heeft veel energie gekost om alles weer goed te krijgen. Maar ze zette alles op alles en kon weer open.” aldus Ramos.

Tot 16 september 2023, Samantha wist niet wat ze zag toe een vaste klant haar een berichtje stuurde. Ze is er dan ook gelijk heen gegaan. “Samantha is hier door echt behoorlijk van slag en verdrietig. Dit verdient zij niet. Samantha is een enorm harde werkster en doet alles samen met haar twee mooie kinderen. Het zal fijn zijn als wij als  burgers ook wat voor haar kunnen betekenen en haar een beetje helpen om weer op de been te komen, zodat ze weer open kan en haar leven weer kan oppakken.” schrijft Emmina.

Lang traject
“De verzekering vergoedt de schade misschien grotendeels, maar dit zal een lang traject worden en tot die tijd heeft ze geen inkomen. Deze doneeractie is bedoeld om haar te laten zien dat we achter haar staan en er voor haar zijn. Ook al is het maar 1 euro, dit zal haar enorm veel steun en kracht geven.” benadrukt de initiatiefnemer van de actie.

Het streefbedrag is 5.000 euro.


Lees meer:
 Eigenaar Sammy’s Gameshop: “Intens verdrietig”
– Burgemeester Sikkema: “Heftig nieuws om mee wakker te worden”
– Politie zet Team Grootschalige Opsporing in voor explosie Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button