Incidenten

Gestolen oldtimer uit Westerlee aangetroffen in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Bij een woning aan de Merelstraat in Scheemda is zondagavond een voertuig in beslag genomen die als gestolen stond geregistreerd. De opvallende auto werd in het weekend van 29 en 30 juli gestolen uit een schuur aan de Hoofdweg in Westerlee.

- advertentie -

De auto zou juist die week na een jaren durende restauratie door de eigenaar voor het eerst weer de straat op. De rode Mercedes 190 Sl cabriolet uit 1960, stond geparkeerd bij de woning in Scheemda. De politie heeft de auto afgesleept voor nader onderzoek, maar deze is zo uniek in uiterlijk dat het wel de auto uit Westerlee moet zijn.

De woordvoerder van de politie heeft dit bevestigd. “Ook hebben we een 35-jarige man aangehouden voor heling, hij zal worden verhoord.”

Lees ook: Oldtimer uit 1960 gestolen uit schuur in Westerlee

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button