Incidenten

Onderdoorgang bij A7 Midwolderbos weer afgesloten wegens harde knal

- advertentie -

Scheemda – Buurtbewoners nabij de Bosweg in Scheemda hoorden maandagmiddag weer een enorme knal. Ze vertrouwden het niet en belden de politie. Zij kwamen ter plaatse en hebben het fietstunneltje tussen Scheemda en het Midwolderbos afgesloten.

- advertentie -

Volgens de woordvoerder van de politie is er inderdaad een melding binnengekomen van een harde knal in de omgeving van het fietstunneltje: “Wat de knal precies heeft veroorzaakt is nog niet bekend, we doen onderzoek.”

Foto: OldambtNu.nl

Afgelopen zondag werd er door de Explosieven Opruimingsdienst een verdacht voorwerp gevonden in het tunneltje. Toen was er ook een harde knal te horen. Omwonenden gaven toen aan dat er al jaren problemen zijn en met regelmaat vuurwerk wordt afgestoken in het tunneltje.

In de tunnel wordt al jaren kattenkwaad uitgehaald.

Lees ook: EOD onderzoekt verdacht voorwerp bij viaduct A7 Scheemda

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button