Incidenten

Bewoners centrum Winschoten opnieuw opgeschrikt door explosie

- advertentie -

Winschoten – Opnieuw zijn de bewoners in de omgeving van de Langestraat opgeschrikt door een harde knal als gevolg van een explosie. De knal was in de omgeving goed te horen. Volgens een woordvoerder van de politie is er een pand in de Langestraat in Winschoten zwaar beschadigd geraakt door een explosie.

- advertentie -

De hulpdiensten kregen in de nacht van maandag op dinsdag om 02.10 uur de melding binnen. “We zijn met meerdere eenheden ter plaatse gegaan. Gelukkig raakte er niemand gewond. We hebben de omgeving afgezet voor sporenonderzoek.” aldus de woordvoerder.

“Uiteraard onderzoeken wij ook of deze explosie relatie heeft tot de andere incidenten die de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden. Heeft u iets gezien, heeft u camerabeelden of weet u meer? Laat het ons dan direct weten via 112 en deel camerabeelden met ons. Anoniem kunt u informatie doorgeven via 0800-7000.” aldus de politie. 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button