Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Explosie bij woning in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De afgelopen nacht vond er opnieuw een explosie plaats in Winschoten, dit keer niet bij een bedrijf maar bij een woning aan de Wezellaan in Winschoten.

- advertentie -

“Rond 02:35 uur ontvingen wij een melding van een explosie bij een woning op de Wezellaan in Winschoten. Hierbij raakte niemand gewond. De politie is ter plaatse en doet nader onderzoek. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.” laat de politie weten.

Enkele uren daarvoor vond er een explosie plaats bij een pand aan de Feiko Clockstraat in Oude Pekela. Ook daar heeft de politie sporenonderzoek verricht. De politie onderzoekt of deze explosies iets te maken hebben met de eerdere incidenten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button