Algemeen

Najaar Fashion Event op het Israëlplein in Winschoten

- advertentie -

Winschoten –  Aankomende zaterdag vindt in Winschoten weer het jaarlijkse Fashion Event plaats. Op 23 september tonen maar liefst 14 lokale ondernemers het winkelend publiek de nieuwste trends op het gebied van mode voor dit najaar. Dat betekent dat ongeveer 60 modellen de catwalk betreden.

- advertentie -

De eerste modeshow start om 13.30 uur en de tweede om 15.00 uur. Naast een breed scala aan kleding zullen ook de nieuwste trends op het gebied van brillen schoenen en computerspelen verkondigd worden.

Lokale ondernemers
Deelnemende lokale ondernemers zijn onder andere: Newlands, M&S Mode (in samenwerking met Fieret Optiek), Outfit, Van Uffelen,- Felix en Jacqueline Röben, Cecil, Jeans Centre (in samenwerking met Ziengs), Good for Fashion, Okay Fashion, Outfit Outlet, Leads Men, Leads Wonen en Sammy’s Gameshop.

Het evenement vindt plaats op het Israëlplein bij winkelcentrum ’t Rond. Volgens de City Club Winschoten staat het evenement in het teken van mode, stijl, plezier en gezelligheid. Ook wordt het publiek getrakteerd op hapjes.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button